divendres, 31 d’octubre del 2014

Llibres que he llegit

El passat mes de setembre he llegit i he gaudit d'aquesta gran novel·la, on la intriga està assegurada durant tot el llibre. Us la recomano molt i molt.
EL MANUSCRIT DEL TEMPLE  d'Antoni Carrère.
En Sergi Muntades, cap de les excavacions arqueològiques que es desenvolupen al castell de Miravet, desapareix del mapa sense deixar rastre. Raquel Laguàrdia, parella de l’arqueòleg, es converteix de sobte en la principal sospitosa de la desaparició i en la víctima d’una inquietant lluita de poders. Decidida a arribar fins al final, la Raquel es veu immersa en una trama trepidant on res el que sembla. Serà l’inici d’una aventura que transcorre a cavall entre les terres de l’Ebre i Barcelona, amb el misteriós passat del castell com a rerefons.
La seva particular investigació la portarà a conèixer de primera mà l’enigmàtica història que amaga el castell, i a desvetllar el paper cabdal de la fortalesa en l’univers mític dels templers.
Un sotsinspector desconfiat, un publicista seductor i un mossèn de poble són alguns dels inesperats companys de viatge de la Raquel en la seva recerca. A poc a poc descobrirà que el seu enemic és molt més poderós del que imaginava, i que la veritat pot ser un tresor massa valuós com per ser revelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada