divendres, 8 de març del 2013

Imprescindibles...

Si es veritat, era un home molt "friki". Però estimava i va lluitar pel seu poble sobretot pel més pobre de Veneçuela.
Els nostres mitjans de comunicació collats pels grans interessos econòmics que mouen aquest món insensible al esser humà, ens venen que el senyor Hugo chavez era un dictador, una mostra clara que en aquest mal anomenat primer món la seva democràcia només la volen quan ells són els guanyadors.
Donem lliçons de democràcia quan tant a l’estat espanyol com a Catalunya estem vivint moments difícils per culpa d’un sistema injust on guanyar diners fins ara era l’únic objectiu d’uns quants.
Aquest país tan democràtic on tenim com cap de l’estat a un rei col·locat a dit per un dictador que va governar 40 anys, uns polítics on la majoria han anat a "pillar" el que podien, unes lleis on limiten les expressions i opinions del poble. Uns polítics on per la seva mala gestió tancant les escoles dels nostres fills (com l’escola Can Motllor de Terrassa) ells continuen tenint cotxe, xofer i uns sous que els demés mortals hem de treballar mesos i mesos per igualar els seus de només un més.
Per aquestes i per infinitat de més coses, jo vull donar les gràcies a Hugo Chavez perquè d’una manera democràtica ens han ensenyat que a principis del segle XXI un nou Socialisme és possible.
                   HASTA SIEMPRE, COMANDANTE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada