dissabte, 25 de febrer del 2012

Llibres que he llegit

‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ és el títol de la nova novel•la d’Albert Espinosa.
El títol fa referència a un bolero Si tu me dices ven lo dejo todo però tal i com comenta al començament de la novel•la, al vell bolero li faltava l’afegit de ‘però digue’m vine’.

Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ té com a protagonista a Dani, un home que es dedica a buscar nens desapareguts. El mateix dia que la seva parella l’abandona, rep la trucada de telèfon d’un pare que, desesperat, li demana ajuda. Dani no té clar si acceptar el cas, però davant la insistència del pare, acaba fent-ho. La recerca del nen li conduirà a Capri, a aquell far, aquell lloc màgic en el qual afloraran records de la seva infantesa i dels dos personatges que van marcar la seva vida: el Sr. Martín i George. El retrobament amb el passat portarà a Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella i sobre les coses que realment importen.Avui he acabat aquest llibre de l'Albert Espinosa, m'agradat força. Mireu que posa al darrera del llibre:
"Decicat a tots aquells que continuen volent ser diferents i que lluiten contra aquells que desitgem que siguem iguals."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada