dijous, 7 de juny del 2012

Llibres que he llegit

Una vegada més l'exercici d'entrar a la biblioteca i agafar una novel.la  a la babalà a donat els seus fruits en aquesta aventura que és escollir un llibre per llegir, conèixer una nova història i enganxar-me d'una manera malaltissa fins que aconsegueixo arribar al final.
La vida de les tres dones protagonistes m'han fet companyia aquesta última setmana d'una manera intensa.
 

És el guanyador de la 13ª edició del Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea.
La Maria Encarnació té seixanta-cinc anys, regenta una parada d’olives i bacallà al mercat i espera que un home la faci sentir com quan en tenia vint-i-cinc. La Rut, de vint-i-nou, n’espera un altre que li faci perdre la virginitat mentre vegeta en un entresòl que comparteix amb els seus pares. I l’home que espera la Muriel mentre fuma compulsivament al menjador de casa posseeix allò que ha de salvar la vida del seu fill i que cap màquina pot fabricar. Finalment, aquests tres homes apareixeran a les seves vides, però algunes sabran aprofitar millor que les altres l’oportunitat que fa tants anys que esperen.
Olives picants és la primera novel·la d’Anna Monreal, una autora desacomplexada i mordaç, amb el do de l’observació i de l’humor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada