dimarts, 2 d’abril del 2013

Vacances... Setmana Santa


Totes les vacances de Setmana Santa des de fa una bona colla d’anys estan reservades per marxar a una caseta petita que tenim al mig del poble de Queretes (en català) o Cretas. Teruel. Un poble d’uns 500 habitants aproximadament de la Franja de Ponent a la comarca del Matarranya.
Una setmana dedicada completament a caminar, buscar espàrrecs, córrer i sobretot descansar de l’agenda diària de cada setmana.
Aquest any amb pluja cada tarda, però no ha estat impediment per poder fer i gaudir de tot el que hem volgut realitzar.
En aquesta primera part us explicaré mitjançant les fotos. Un parell de dies que hem fet una mica de turista per la zona. Encara que ja la coneixem molt sempre queden racons per descobrir i ara ja amb les nenes més grans ho podem gaudir de diferent manera que abans. Que això no vol dir que sigui millor, doncs, les pre - adolescències comencen a trucar a la porta, jejeje.
Dimarts, 26 de març del 2013


 Visitem la Cooperativa Agrícola del poble de la Terra Alt de Pinell de Brai. Una joia arquitectònica del modernisma.



 Després vam anar cap a Gandesa, capital de la Terra Alta i vam visitar el Memorial de la Batalla de l'Ebre de la Guerra Civil Espanyola.

I per acabar el matí unes quantes fotos de la Cooperativa Agrícola de Gandesa. També d'estil modernista i del mateix arquitecte en Cèsar Martinell.

 Dimecres, 27 de març del 2013
 Carrer Major de Batea. També vam estar a la seva cooperativa per comprar una mica de vi. S'ha de prova de tot en aquesta vida.
Divendres, 29 de març del 2013

 Visita a la població veïna Arnes. Aquí teniu el seu ajuntament de l'època reinaxentista. Tota una joia.
 Passeig pels carrers d'Arnes. Foto feta per l'Àngels.
 I per últim, visitem el poble ja de la província de Teruel d'Arens de Lledo. I aquest és el seu campanar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada