diumenge, 24 de març del 2013

Experiències... Viatge a Expotren Lleida i als tallers de l'ARMF


Ahir dissabte 23 de març vaig tornar a gaudir d’un dia molt ferroviari. L’aventura va començar a l'estació de Terrassa de Renfe per agafar a les 8:50 del matí el Regional de la línia R12 Manresa-Lleida. Una manera diferent de viatge a Lleida on el temps que triga és de 2hores 30 minuts. Està clar que has d’anar sense presses i gaudint del paisatge rural de d’interior de Catalunya.
Arribada a Lleida amb 20 minuts de retard. Allà m' esperaven en Ricard, la família i uns amics d’ells i amb el seu cotxe vam marxar cap a l’estació del Pla de Vilanoveta on tenen el taller l’associació per a la reconstrucció de material ferroviari.http://www.armf.net/ca/index.php. Allà vaig disfrutar veien material històric del nostre ferrocarril i després amb l'autocar llançadora vaig marxar cap a l'Expotren http://www.expotren.com/es/es_fichatec.php, una fira molt i molt gran amb paradetes  de trens en miniatura, associacions d'amics del ferrocarril i marques comercials dedicades aquest sector.
Per tornar en el mateix regional, amb la gran sorpresa de conèixer el maquista i vaig poder anar en cabina de conducció una molt bona estona.
Un gran final d’aquesta jornada ferroviària.
Unes quantes fotos:









 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada