divendres, 9 de novembre del 2012

Llibres que he llegit

El Moment en què tot va canviar. Douglas Kennedy

Em considero afortunat doncs sempre que arriba a les meves mans un llibre, poques vegades puc dir que no m’hagi agradat, doncs sense ser un gran expert ni voler analitzar res, la majoria de les històries m’acaben enganxant d’alguna manera.

Fa un mes, una vegada més, a la Biblioteca del Castell de Vacarisses, vaig tenir la sort i una mena de magnetisme de trobar-me el llibre de Douglas Kennedy, autor que no coneixia gens. D’entrada un llibre de 717 pàgines no m’acaba d’atraure mai, però em vaig atrevir, doncs la història prometia interessant i només puc dic que ha estat impressionant. Molt i molt recomanable.

El moment en què tot va canviar

Autor: Douglas Kennedy
Titol Original:
The moment « Douglas Kennedy ens descobreix una ciutat i una època fascinants i ens narra una història èpica sobre el poder immens dels sentiments. »

Un matí d’hivern, l’arribada d’un paquet trasbalsa la vida d’en Thomas, un escriptor immers en un moment solitari i trist. El paquet el signa la Petra Dussmann, la dona amb qui va tenir una intensa relació amorosa en un Berlín marcat per l’ombra de la Guerra Freda.

Text de contraportada
«—El moment... —vaig dir, com si pronunciés aquella
paraula per primera vegada—. És una cosa molt sobrevalorada.
—Però és l’únic que tenim, oi? Aquesta nit, aquesta
conversa, aquest moment. Què més hi ha?
—El passat.
—Sabia que diries això, perquè és la teva obsessió.
Surt a tots els teus llibres. Per què “el passat”, pare?
—Perquè sempre impregna el present».


Un matí d’hivern, l’arribada d’un paquet trasbalsa la vida d’en Thomas, un escriptor immers en un moment solitari i trist. El paquet el signa la Petra Dussmann, la dona amb qui va tenir una intensa relació amorosa en un Berlín marcat per l’ombra de la Guerra Freda. És llavors quan en Thomas es veurà obligat a enfrontar-se amb un passat que mai no havia compartit i a reviure aquells mesos a Berlín, quan va descobrir, per primer i únic cop a la seva vida, la força extraordinària de l'amor de debò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada